COMPUTER ONDERHOUD NODIG?

Heeft u onderhoud nodig voor uw laptop, computer of wifi netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven uw apparaten een levensduur verlengende onderhoudsbeurt! Is uw apparaat niet bij WiFi Complete gekocht? Geen probleem. Ook voor alle apparaten die niet bij ons gekocht zijn hebben wij scherpe onderhoudstarieven.

Tevens bieden wij maandelijkse/jaarlijkse onderhoudscontracten aan. Ervaart u liever eerst hoe het is om uw apparaten door ons te laten onderhouden? Ook dat kan met een losse onderhoudsbeurt voor uw apparatuur!

WAAROM IS ONDERHOUD ZO BELANGRIJK?

Aanschaf is één maar onderhoud is minstens net zo belangrijk om zorgeloos te kunnen genieten van uw apparaten. Door regelmatig een onderhoudsbeurt aan uw apparatuur te geven wordt de levensduur in veel gevallen met jaren verlengd.

 • Uw laptop of computer wordt professioneel stofvrij gemaakt.
 • Oververhitting is doodsoorzaak nummer 1 bij laptops en computers.
 • Uw wifi netwerk loopt dagelijks beveiligingsrisico’s, door regelmatig onderhoud te plegen en systemen up-to-date te houden verkleint u de kans op het stelen van belangrijke gegevens drastisch.
 • In veel gevallen wordt de levensduur door regelmatige onderhoudsbeurten met jaren verlengd.
 • Uw apparatuur is altijd veilig en up-to-date.
 • Ook het upgraden van een verouderde pc/laptop is mogelijk, vaak heeft u nog jarenlang plezier van uw apparaat tegen geringe kosten.
 • Reparatie oude laptop/pc mogelijk.

EEN ONDERHOUDSBEURT VOOR UW APPARATUUR?

Bel ons: 0738884759
Mail ons: info@wificomplete.nl
Whatsapp: 0657590221

Onderhoud nodig? Neem contact met ons op!

Dit krijgt u als u kiest voor wificomplete

Wij vinden service nog écht belangrijk. Dit is waar wij voor staan:

 • wifi check op locatie
  Doordat wij eerst langskomen bij u thuis, kunnen wij u de beste oplossing garanderen. Door alle mogelijkheden van uw huis, maar ook zeker de onmogelijkheden in kaart te brengen heeft u de juiste oplossing voor uw situatie en probleem.
 • always-on garantie
  Heeft u een storing? Wij kunnen u bijna altijd direct van afstand helpen of op korte termijn bij u thuis. Altijd wifi, dat is waar we voor staan.
 • Kwalitatieve producten
  Van de gevestigde merken die zich bewezen hebben in professionele situaties. merken zoals Cisco en Ubiquiti
 • We werken merk onafhankelijk
  Natuurlijk werken wij met gevestigde merken, die zich hebben bewezen in de ICT wereld. Wel zijn we merk onafhankelijk, dit houdt in dat wij áltijd een oplossing op maat kunnen leveren zónder andere merken uit te hoeven sluiten.
 • Wij zijn gespecialiseerd in professionele oplossingen voor particuliere situaties.
  Doordat wij veel ervaring hebben in de zakelijke wereld maar nóg veel meer ervaring in particuliere situaties hebben wij erg veel kennis kunnen vergaren. Een particuliere situatie wijkt volledig af van een zakelijke. Terwijl het gebruik thuis tegenwoordig vele malen hoger ligt dan op zakelijk gebied.

REGIO DEN BOSCH

WiFi Complete is gevestigd in Den Bosch. We bedienen voornamelijk klanten in de regio Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Tilburg, en Eindhoven.

WIJ HELPEN U GRAAG

073-8884759 klik voor WhatsApp info@wificomplete,nl
Call Now ButtonGRATIS ADVIES
× Hoe kan ik je helpen?
', { 'anonymize_ip': true });