Bluesound

Sublieme geluidskwaliteit in de wereld van streaming en multiroom audio.

Bluesound Pulse Flex 2i

De PULSE FLEX 2i is een veelzijdige Bluetooth-luidspreker met hoge resolutie die echt draadloze draagbaarheid en de beste audioprestaties levert. Plaats er twee in een kamer, koppel ze aan elkaar voor stereogeluid of neem er zelfs een mee naar het park. Het is onze kleinste luidspreker waarmee u kunt genieten van het streamen van geweldig klinkende muziek in elke hoek van uw huis.

Ondersteund BlueOS

€349
optionele accu €99

Bluesound Pulse Mini 2i

De PULSE MINI 2i actieve luidspreker neemt decennia aan hifi-audio-erfenis en perst het in één enkele speaker. De PULSE MINI 2i levert rijk en gedetailleerd geluid en past gemakkelijk in kleine woonruimtes, terwijl het tegelijkertijd een uitstekende muziekstreaming-ervaring met hoge resolutie biedt.

Ondersteund BlueOS

Ervaar deze luidspreker in onze showroom

€599

Bluesound Pulse 2i

De meest complete actieve streaming-luidspreker die beschikbaar is, combineert Bluetooth en multi-room-mogelijkheden, de PULSE 2i vult grote ruimtes met rijke, heldere hi-res audio. Als het om uw muziek gaat, neem dan geen genoegen met minder dan high-fidelity.

Ondersteund BlueOS

Ervaar deze luidspreker in onze showroom

€799

BluOS – Listen To All The Music Ever Recorded

Met een groot aantal functies, geeft BluOS u volledige controle over hoe en waar u naar uw muziek luistert. Of het nu gaat om het groeperen van meerdere BluOS-enabled spelers, of om gewoon toegang te krijgen tot een muziekstreamingservice, BluOS biedt muziekliefhebbers meerdere manieren om van muziek te genieten.

Bluesound Pulse Soundbar 2i

De PULSE SOUNDBAR 2i is ontworpen om perfect onder uw tv te passen en is ’s werelds eerste multi-room, high-res, draadloze streaming home cinema-soundbar met een kristalhelder geluid met een resolutie van 24 bits en een basweergave van audiofiele kwaliteit, zonder een subwoofer. Dit is de soundbar die je tv verdient.

Ondersteund BlueOS

€999

Bluesound Powernode 2i (with HDMI)

De versterker opnieuw uitgevonden. De POWERNODE 2i is de streamingversterker die verschillende traditionele componenten samenvoegt tot één en een wereld van hifi-streaming ontgrendelt. Moeiteloos uw keuze aan luidsprekers aansturen met audiofiele versterking van Bluesound, waar de POWERNODE 2i bekend om is geworden, wordt de kern van een high-res streaming geluidssysteem.

De Powernode 2i is bijvoorbeeld ideaal in combinatie met de speakers van TruAudio.

Ondersteund BlueOS

€899

Bluesound Vault 2i

Rip it. Download het. Bewaar het. Met de VAULT 2i kunt u al uw cd’s rippen in bit-perfecte indelingen met hoge resolutie of uw bestaande muziekbibliotheek kopiëren naar de harde schijf van de VAULT 2i. Sluit hem aan op je bestaande geluidssysteem of koppel hem aan een set luidsprekers met eigen stroomvoorziening en stream je digitale muziekcollectie in studiokwaliteit.

Ondersteund BlueOS

€1299