Alarm en camerabeveiliging

Steeds meer consumenten krijgen de behoefte om het huis te beveiligen met camera’s. In veel gevallen wordt gekozen voor een systeem met IP-camera’s. Naast IP-camera’s is het natuurlijk ook nog mogelijk om een combinatie te maken met een alarm systeem. (bijvoorbeeld inbraak en/of brandalarm)

Een camerasysteem of alarmsysteem is maatwerk. Daarom komen wij bij u thuis inventariseren wat er nodig is. Soms is het advies om alleen camera’s te nemen, soms is het een goede optie dit te combineren met een alarmsysteem. Al onze systemen zijn te bedienen met een app, zodat u ook buiten huis (bijvoorbeeld op vakantie) een oogje in het zeil kan houden als u dat fijn vindt. Gebeurtenissen (bijvoorbeeld een inbraak) worden automatisch vastgelegd door het systeem en zijn tot 3 maanden terug te kijken!

Om gebruik te maken van onze camera of alarmsystemen is het zelfs niet altijd nodig om kabels te trekken, ideaal dus!

Wifi Complete helpt u graag bij het uitkiezen en installeren van de juiste IP-camera’s. Wij hebben keus uit meer dan 100 verschillende IP camera modellen en 3 alarm systemen. Zo hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw situatie in huis.

meer informatie? vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  DOME

  DOME IP-camera

  Dome IP-cam’s zijn beveiligingscamera in een bol.

  Deze camera’s worden meestal bevestigd aan het plafond. Muurbevestiging is ook mogelijk. In veel gevallen zijn deze camera’s waterdicht waardoor deze ook geschikt zijn voor buitengebruik.

  PTZ

  PTZ camera

  PTZ staat voor: Pan, Tilt en Zoom. Een PTZ IP-camera is een bewakingscamera die op afstand kan draaien, kantelen en in/uitzoomen.

  PTZ IP-cam’s beschikken over optische zoom, dit houdt in dat de camera kan inzoomen zónder kwaliteitsverlies.

  BULLET

  BULLET IP-camera

  Een bullet IP camera is een multifunctionele IP beveiligingscamera, deze camera’s zijn in de meeste gevallen goedkoper dan een dome of PTZ IP cam.

  Bullet IP-camera’s met het IP67 keurmerk zijn zelfs geschikt voor buitengebruik! Ook in het donker beelden opnemen? Kies dan voor een camera met IR filter!

  Dit krijgt u als u kiest voor wificomplete

  Wij vinden service nog écht belangrijk. Dit is waar wij voor staan:

  • wifi check op locatie
   Doordat wij eerst langskomen bij u thuis, kunnen wij u de beste oplossing garanderen. Door alle mogelijkheden van uw huis, maar ook zeker de onmogelijkheden in kaart te brengen heeft u de juiste oplossing voor uw situatie en probleem.
  • always-on garantie
   Heeft u een storing? Wij kunnen u bijna altijd direct van afstand helpen of op korte termijn bij u thuis. Altijd wifi, dat is waar we voor staan.
  • Kwalitatieve producten
   Van de gevestigde merken die zich bewezen hebben in professionele situaties. merken zoals Cisco en Ubiquiti
  • We werken merk onafhankelijk
   Natuurlijk werken wij met gevestigde merken, die zich hebben bewezen in de ICT wereld. Wel zijn we merk onafhankelijk, dit houdt in dat wij áltijd een oplossing op maat kunnen leveren zónder andere merken uit te hoeven sluiten.
  • Wij zijn gespecialiseerd in professionele oplossingen voor particuliere situaties.
   Doordat wij veel ervaring hebben in de zakelijke wereld maar nóg veel meer ervaring in particuliere situaties hebben wij erg veel kennis kunnen vergaren. Een particuliere situatie wijkt volledig af van een zakelijke. Terwijl het gebruik thuis tegenwoordig vele malen hoger ligt dan op zakelijk gebied.

  REGIO DEN BOSCH

  WiFi Complete is gevestigd in Den Bosch. We bedienen voornamelijk klanten in de regio Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Tilburg, en Eindhoven.

  WIJ HELPEN U GRAAG

  06-57590221 klik voor WhatsApp info@wificomplete,nl