Camerabeveiliging aan huis

Steeds meer consumenten krijgen de behoefte om het huis te beveiligen met camera’s. In veel gevallen wordt gekozen voor een systeem met IP-camera’s.

Een IP-camera is een beveiligingscamera die gebruikt maakt van het computernetwerk in huis, om de beelden uiteindelijk te kunnen bekijken via een computer of smartphone. In sommige gevallen kunnen deze beelden zelfs opgeslagen worden om oude gebeurtenissen terug te halen (bijvoorbeeld een schade aan de auto of een inbraak)

Sommige van deze camera’s kunnen gebruik maken van een (stabiel) wifi netwerk, andere camera’s worden verbonden door een internet kabel.

IP-cam’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om de juiste camera te kiezen is het belangrijk om te weten waar en waarvoor de camera gebruikt gaat worden. Komt deze buiten te hangen of moet deze bijvoorbeeld zo onopvallend mogelijk in een kamer worden bevestigd? Is er een stopcontact in de buurt of is een PoE (power over ethernet/stroom over de internetkabel) noodzaak?

Wifi Complete helpt u graag bij het uitkiezen en installeren van de juiste IP-camera’s. Wij hebben keus uit meer dan 100 verschillende IP camera modellen waardoor de juiste keuze altijd beschikbaar is!

DOME

DOME IP-camera

Dome IP-cam’s zijn beveiligingscamera in een bol.

Deze camera’s worden meestal bevestigd aan het plafond. Muurbevestiging is ook mogelijk. In veel gevallen zijn deze camera’s waterdicht waardoor deze ook geschikt zijn voor buitengebruik.

PTZ

PTZ camera

PTZ staat voor: Pan, Tilt en Zoom. Een PTZ IP-camera is een bewakingscamera die op afstand kan draaien, kantelen en in/uitzoomen.

PTZ IP-cam’s beschikken over optische zoom, dit houdt in dat de camera kan inzoomen zónder kwaliteitsverlies.

BULLET

BULLET IP-camera

Een bullet IP camera is een multifunctionele IP beveiligingscamera, deze camera’s zijn in de meeste gevallen goedkoper dan een dome of PTZ IP cam.

Bullet IP-camera’s met het IP67 keurmerk zijn zelfs geschikt voor buitengebruik! Ook in het donker beelden opnemen? Kies dan voor een camera met IR filter!

Call Now ButtonGRATIS ADVIES
', { 'anonymize_ip': true });