Camerabeveiliging aan huis

Steeds meer consumenten krijgen de behoefte om het huis te beveiligen met camera’s. In veel gevallen wordt gekozen voor een systeem met IP-camera’s.

Een IP-camera is een beveiligingscamera die gebruikt maakt van het computernetwerk in huis, om de beelden uiteindelijk te kunnen bekijken via een computer of smartphone. In sommige gevallen kunnen deze beelden zelfs opgeslagen worden om oude gebeurtenissen terug te halen (bijvoorbeeld een schade aan de auto of een inbraak)

Sommige van deze camera’s kunnen gebruik maken van een (stabiel) wifi netwerk, andere camera’s worden verbonden door een internet kabel.

IP-cam’s zijn er in veel verschillende soorten en maten. Om de juiste camera te kiezen is het belangrijk om te weten waar en waarvoor de camera gebruikt gaat worden. Komt deze buiten te hangen of moet deze bijvoorbeeld zo onopvallend mogelijk in een kamer worden bevestigd? Is er een stopcontact in de buurt of is een PoE (power over ethernet/stroom over de internetkabel) noodzaak?

Wifi Complete helpt u graag bij het uitkiezen en installeren van de juiste IP-camera’s. Wij hebben keus uit meer dan 100 verschillende IP camera modellen waardoor de juiste keuze altijd beschikbaar is!

DOME

DOME IP-camera

Dome IP-cam’s zijn beveiligingscamera in een bol.

Deze camera’s worden meestal bevestigd aan het plafond. Muurbevestiging is ook mogelijk. In veel gevallen zijn deze camera’s waterdicht waardoor deze ook geschikt zijn voor buitengebruik.

PTZ

PTZ camera

PTZ staat voor: Pan, Tilt en Zoom. Een PTZ IP-camera is een bewakingscamera die op afstand kan draaien, kantelen en in/uitzoomen.

PTZ IP-cam’s beschikken over optische zoom, dit houdt in dat de camera kan inzoomen zónder kwaliteitsverlies.

BULLET

BULLET IP-camera

Een bullet IP camera is een multifunctionele IP beveiligingscamera, deze camera’s zijn in de meeste gevallen goedkoper dan een dome of PTZ IP cam.

Bullet IP-camera’s met het IP67 keurmerk zijn zelfs geschikt voor buitengebruik! Ook in het donker beelden opnemen? Kies dan voor een camera met IR filter!

Dit krijgt u als u kiest voor wificomplete

Wij vinden service nog écht belangrijk. Dit is waar wij voor staan:

 • wifi check op locatie
  Doordat wij eerst langskomen bij u thuis, kunnen wij u de beste oplossing garanderen. Door alle mogelijkheden van uw huis, maar ook zeker de onmogelijkheden in kaart te brengen heeft u de juiste oplossing voor uw situatie en probleem.
 • always-on garantie
  Heeft u een storing? Wij kunnen u bijna altijd direct van afstand helpen of op korte termijn bij u thuis. Altijd wifi, dat is waar we voor staan.
 • Kwalitatieve producten
  Van de gevestigde merken die zich bewezen hebben in professionele situaties. merken zoals Cisco en Ubiquiti
 • We werken merk onafhankelijk
  Natuurlijk werken wij met gevestigde merken, die zich hebben bewezen in de ICT wereld. Wel zijn we merk onafhankelijk, dit houdt in dat wij áltijd een oplossing op maat kunnen leveren zónder andere merken uit te hoeven sluiten.
 • Wij zijn gespecialiseerd in professionele oplossingen voor particuliere situaties.
  Doordat wij veel ervaring hebben in de zakelijke wereld maar nóg veel meer ervaring in particuliere situaties hebben wij erg veel kennis kunnen vergaren. Een particuliere situatie wijkt volledig af van een zakelijke. Terwijl het gebruik thuis tegenwoordig vele malen hoger ligt dan op zakelijk gebied.

REGIO DEN BOSCH

WiFi Complete is gevestigd in Den Bosch. We bedienen voornamelijk klanten in de regio Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Tilburg, en Eindhoven.

WIJ HELPEN U GRAAG

073-8884759 klik voor WhatsApp info@wificomplete,nl
Call Now ButtonGRATIS ADVIES ', { 'anonymize_ip': true });