Wij zijn uw (OLED) TV specialist

Uit passie voor TV en audio zijn wij ons gaan specialiseren in OLED. Om tot een maximale gebruikerservaring van televisie en audio te komen is het zéér belangrijk dat deze apparaten correct worden aangesloten met de juiste bekabeling.

Perfect zwart

Zwart als nooit tevoren. Een OLED TV is een scherm met miljoenen pixels, deze pixels geven zichzelf licht. De OLED televisie heeft daardoor geen backlight nodig, waardoor de tv platter en lichter is. Als een deel van het scherm donker moet zijn zet de tv de pixels daar uit.

Uw TV perfect aangesloten

Het installeren van een televisie is meer dan alleen de stekker in het stopcontact steken. Bij het installeren van de televisie komt veel kijken, waaronder de juiste bekabeling.

Voor een goede tv ontvangst (en dus mooi beeld) is het belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige bekabeling. Om storingsvrij televisie te kijken is een goede coax kabel (ziggo) of internetkabel (KPN/telfort enz.) nodig. Een verouderde of slecht afgeschermde kabel kan zorgen voor meer storingen in het tv signaal. (deze kabels zijn bijvoorbeeld niet genoeg afgeschermd tegen het 4G signaal)

Wilt u een nieuwe televisie aanschaffen? Of juist uw huidige TV beter aansluiten om er alles uit te halen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, of kom het ervaren in onze showroom! Bel ons of vul onderstaand contact formulier in voor meer informatie! 0657590221

  Maak de beleving compleet

  Met een mooi (draadloos) audio systeem maakt u uw televisie ervaring compleet! Naast geweldige beelden kunt u dan ook genieten van het allerbeste geluid!

  Wij zijn gespecialiseerd in o.a. Bose, Bluesound (wireless), VSSL, TruAudio (inbouw), Marantz en Sonos. Ook hierin kunnen wij u adviseren en installeren wij alles voor u aan huis met de juiste bekabeling.

  Bluesound staat bekend als een van de beste multiroom audio systemen. Een multiroom systeem betekend dat u in meerdere kamers dezelfde muziek (of gewoon los van elkaar) kan luisteren. Deze systemen maken gebruik van het draadloze netwerk waardoor er geen bekabeling nodig is.

  Marantz is al sinds jaar en dag een van de hoogst aangeschreven audiosystemen fabrikant. Met zijn veelzijdige oplossingen en eigen geluid is er altijd een goed systeem voor elke situatie! Liever inbouw? VSSL en TruAudio zijn hierin dé top merken.

  Overigens is WiFi Complete niet merkgebonden. Bij onze groothandel kunnen wij vele (hoogwaardige) merken inkopen, daardoor kunnen wij u altijd het beste systeem adviseren!

  Natuurlijk zijn al deze merken en systemen te bekijken en te beluisteren in onze showroom! (op afspraak)

  sonos den Bosch? wificomplete.nl