WIFI OPLOSSINGEN VUGHT

Nagenoeg iedereen is afhankelijk van een goed wifi netwerk. Een goed wifi netwerk is namelijk van groot belang voor vele dagelijkse bezigheden zoals filmpjes streamen via YouTube, muziek luisteren en het betalen van onze rekeningen via online bankieren. Valt deze weg dan ziet u pas hoe afhankelijk u ervan bent. Wij hebben reeds voor vele particulieren en bedrijven in Vught, het wifi netwerk mogen aanleggen en de wifi problemen mogen oplossen. Dit doen we op een no nonsense aanpak. We bekijken waar behoefte aan is, wat de wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Zonder te tornen aan kwaliteit. Het is niet altijd nodig om een heel nieuw wifi systeem aan te schaffen, soms zit het in de kleine instellingen in het wifi netwerk die veranderd moeten/kunnen worden. Woont u in de regio Vught en bent op zoek naar een bedrijf dat uw netwerkproblemen kan verhelpen? Neem dan contact met ons op en we laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

HET BELANG VAN EEN GOED WIFI NETWERK

Een goed wifi netwerk is eigenlijk onmisbaar. U merkt over het algemeen pas hoe afhankelijk u ervan bent als het niet meer werkt. Herkent u het dat het modem vaak opnieuw moet worden opgestart? Lopen websites op uw tablet vast en is muziek streamen via internet nagenoeg onmogelijk zonder haperingen? Dan zijn de wifi oplossingen van wificomplete.nl dé uitkomst.

Met onze ervaren installateurs en talloze oplossingen is er altijd een oplossing voor uw situatie, dit kan zowel hardwarematig (nieuwe apparatuur) als softwarematig (instellingen) zijn. Voor de beste oplossingen komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om een uitgebreide analyse te maken van het bestaande wifi netwerk en de problemen in kaart te brengen. Hiermee kunnen wij u garanderen dat wij altijd de beste oplossing kunnen aanbieden voor úw situatie.

REGIO DEN BOSCH

Wificomplete is gevestigd in Den Bosch. We werken bewust in de regio op plaatsen zoals Vught, Oisterwijk, Waalwijk, Zaltbommel, Engelen, Nuland, Rosmalen, Geffen, Lith, Vinkel, Empel. Berlicum, Boxtel, Vlijmen, Ammerzoden en natuurlijk Den Bosch. Dit is een bewuste keuze. Wij willen namelijk graag snel ter plekke zijn op het moment dat er problemen zijn met uw netwerk. We zijn in in 75% van de gevallen binnen 6 uur aanwezig en altijd binnen 48 uur.

TYPE WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden die wificomplete uitvoert zijn erg breed, hieronder hebben wij een aantal van onze werkzaamheden opgesomt zonder volledig te zijn maar om een beeld te schetsen van de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 • Op maat wifi systemen (voor voornamelijk complexe situaties zoals villa’s, landgoederen, bedrijfspanden, nieuwbouw met veel staal en glas enz.)
 • Softwarematige oplossingen (instellingen in de huidige netwerk apparatuur)
 • Overzichtelijk maken van bedrading in meterkast (incl labelen van kabels)
 • Uitgebreide wifi analyse vooraf
 • Het beveiligen van uw wifi netwerk
 • Hulp op afstand 

CONTACT

Situatie vóór

Situatie ná

WAAROM WIFICOMPLETE.NL?

Uw wifi netwerk is voor u net zo belangrijk als voor ons. Wij houden ervan dat het áltijd werkt. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij een aantal belangrijke punten die u van ons mag verwachten:

 • Installatie op locatie door ervaren monteurs
 • Hulp op afstand
 • Altijd een netwerk analyse vooraf, zo komen u en wij niet voor verrassingen te staan en kunnen wij garanderen dat u altijd de beste oplossing heeft
 • Alle systemen die wij leveren zijn op maat voor uw situatie
 • Always-on garantie. Wij zijn bij een storing binnen 48 uur aanwezig en in 75% van de gevallen binnen 6 uur

CONTACT

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs. Zo kunnen wij u perfect uitleggen hoe we een stabiel, veilig, en snel wifi netwerk aan kunnen leggen.


Dit krijgt u als u kiest voor wificomplete

Wij vinden service nog écht belangrijk. Dit is waar wij voor staan:

 • wifi check op locatie
  Doordat wij eerst langskomen bij u thuis, kunnen wij u de beste oplossing garanderen. Door alle mogelijkheden van uw huis, maar ook zeker de onmogelijkheden in kaart te brengen heeft u de juiste oplossing voor uw situatie en probleem.
 • always-on garantie
  Heeft u een storing? Wij kunnen u bijna altijd direct van afstand helpen of op korte termijn bij u thuis. Altijd wifi, dat is waar we voor staan.
 • Kwalitatieve producten
  Van de gevestigde merken die zich bewezen hebben in professionele situaties. merken zoals Cisco en Ubiquiti
 • We werken merk onafhankelijk
  Natuurlijk werken wij met gevestigde merken, die zich hebben bewezen in de ICT wereld. Wel zijn we merk onafhankelijk, dit houdt in dat wij áltijd een oplossing op maat kunnen leveren zónder andere merken uit te hoeven sluiten.
 • Wij zijn gespecialiseerd in professionele oplossingen voor particuliere situaties.
  Doordat wij veel ervaring hebben in de zakelijke wereld maar nóg veel meer ervaring in particuliere situaties hebben wij erg veel kennis kunnen vergaren. Een particuliere situatie wijkt volledig af van een zakelijke. Terwijl het gebruik thuis tegenwoordig vele malen hoger ligt dan op zakelijk gebied.

REGIO DEN BOSCH

WiFi Complete is gevestigd in Den Bosch. We bedienen voornamelijk klanten in de regio Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Tilburg, en Eindhoven.

WIJ HELPEN U GRAAG

06-57590221 klik voor WhatsApp info@wificomplete,nl