Uw specialist op het gebied van wifi, tv en audio op maat

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning!

NETWERK SPECIALIST

Welkom bij WiFiComplete. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van wifi systemen, audio en tv. Uw nieuwe woning is hét moment om het eens goed aan te pakken! Overal in huis een goed wifi netwerk is noodzakelijk om goed thuis te kunnen werken, audio te kunnen streamen en natuurlijk jouw favoriete Netflix serie te binchen.

AUDIO & TV SPECIALIST

Natuurlijk is het ook heerlijk om jouw favoriete nummers te luisteren in hoge kwaliteit (streaming) audio! Wij zijn leverancier van diverse (streaming) audio merken zoals: SONOS, Bluesound, VSSL, Marantz, B&W en Marantz.

Ook voor TV bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn leverancier van LG OLED, Sony, Samsung en Panasonic. Om het beste uit uw (nieuwe) televisie te halen is het belangrijk dat deze goed wordt aangesloten. Dit doen we met hoogwaardige producten van AudioQuest en Hirschmann.

INBOUW AUDIO

Heeft u wel eens gedacht aan inbouw audio? Geen speakers meer in beeld, geen stopcontacten en snoeren in het zicht en toch genieten van een mooi audio systeem? Dan is inbouw audio iets voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de inbouw audio mogelijkheden van TruAudio, deze speakers hebben een hoge audio kwaliteit en zijn nauwelijks zichtbaar in uw plafond!

VOORBEREIDING

Een wifi systeem, audio of TV oplossing vergt een goede voorbereiding. Zo is het belangrijk dat de kabels netjes weggewerkt kunnen worden en alle aansluitingen op de goede plek komen. Bij een nieuwbouw woning is het dus belangrijk om hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen. Dan kunnen de kabels en aansluitingen nog gesleufd worden voordat de Stucadoor begint!

Heeft u geen nieuwbouw woning of is uw woning al helemaal afgewerkt? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden om audio/tv meubels te maken en/of speciale TV/Audio voorzetwanden.