TruAudio In-wall luidsprekers

Een ideale home-theater oplossing zonder grote boxen. Deze speakers verdwijnen bijna in de muur en worden weggewerkt door een witte of zwarte grill.

TruAudio GHT-66P

Deze muur-inbouw luidsprekers zijn ideaal voor bijvoorbeeld thuisbioscopen, in een home theater setting is het belangrijk om ook geluid van voren te ontvangen i.p.v. alleen boven u. Dubbele voicecoil en 6,5 inch geïnjecteerde polypropyleen woofers om de kracht te bieden die nodig is om kamervullende gitaarsolo’s te weerstaan maar ook de lichtheid hebben die nodig is om een piano solo bij te houden.

Een 1 inch zijden zachte dome-tweeter wordt geleverd met twee wave guide cones. Standaard recht en de andere 22 graden gehoekt om installateurs de flexibiliteit en de mogelijkheid te geven om het geluidsbeeld in elke kamer te passen.

Ontworpen om horizontaal of verticaal te worden geïnstalleerd. Handige aanpassingen voor hoge en lage tonen maken het nauwkeurig afstemmen moeiteloos. Alle luidsprekers uit de Ghost-serie worden geleverd met een gepatenteerde magnetische randloze grill van 2 millimeter. De randloze stoffen grill kan gemakkelijk worden bevestigd en bedekt de lip. Eenmaal geïnstalleerd, wordt geen enkel deel van de luidspreker weergegeven behalve de grill, waardoor de luidspreker verdwijnt in de installatieomgeving. Zowel witte als zwarte grills zijn inbegrepen.

VSSL is ideaal om deze luidsprekers aan te sturen. Hierdoor kunt u uw ideale muziek streamen naar deze luidsprekers. Maak uw home-theater opstelling af met de subwoofers van TruAudio.

€697

Ervaar deze luidspreker in onze showroom

TruAudio GPW-6

De geheel witte 2-weg inbouwluidspreker is ontworpen en gebouwd om een ​​fijn geluid te bieden tegen de meest concurrerende prijzen op aarde. De hoogwaardige crossover maakt gebruik van zuurstofvrije koperen inductoren, keramische weerstanden van hoge watt en audiofiele condensatoren die de akoestische reproductie verbeteren. De witte polypropyleen woofer is sterk gedempt en verlieslatend, wat resulteert in een soepeler afrollen van hoge frequenties, verminderde straling en overschrijding bij middenfrequenties.

De GPW-6 heeft twee golfgeleiderkegels. Eén recht voor standaardinstallaties en nog eens 22 °, waardoor installateurs de flexibiliteit en de mogelijkheid hebben om het geluid van de 1 inch zachte zijden dome-tweeter in elke kamer te laten passen. Aanpassingen van de luidsprekeregalisatie zorgen voor moeiteloos nauwkeurig afstemmen.

Ghost Serie-luidsprekers bevatten een gepatenteerde 2 millimeter opengewerkte magnetische frameloze grill. De randloze grill hecht gemakkelijk en bedekt de lip. Eenmaal geïnstalleerd, wordt geen enkel deel van de luidspreker weergegeven behalve de grill, waardoor de luidspreker vrijwel verdwijnt in de installatieomgeving.

VSSL is ideaal om deze luidsprekers aan te sturen. Hierdoor kunt u uw ideale muziek streamen naar deze luidsprekers. Maak uw home-theater opstelling af met de subwoofers van TruAudio.

€340