VSSL

VSSL gebruikt Native Streaming om uw luidsprekers te verbinden met de muziek-apps die u al kent en waar u van houdt. Native Streaming is al in je telefoon geïntegreerd via Airplay, Chromecast ingebouwd en Spotify Connect. Door een VSSL aan uw systeem toe te voegen, speelt u eenvoudig uw favoriete muziek af in de kamer waar u wilt. Of in het hele huis.

VSSL A.1

We leven in een wereld waar het streamen van muziek de handigste manier is om te genieten van audio. Maar we willen niet beperkt zijn tot het luisteren naar onze audio alleen op ons apparaat. De VSSL A-serie brengt je streaming muziek in huis. Eindelijk een product waarmee u uw muziek rechtstreeks van uw favoriete apparaten naar uw luidsprekers in huis kunt streamen. De VSSL A.1 Home verbindt 1 zone met uw audiosysteem thuis, waardoor u de vrijheid heeft om elke app op elk apparaat te gebruiken om audio binnen die zone af te spelen.

De VSSL A.1 is bijvoorbeeld ideaal in combinatie met de speakers van TruAudio.

€599

Ervaar VSSL in onze showroom

VSSL A.3

We leven in een wereld waar het streamen van muziek de handigste manier is om te genieten van de audio waar we van houden. Maar we willen niet alleen beperkt zijn tot het luisteren naar onze streaming audio op onze apparaten. De VSSL A-serie brengt je streaming muziek in huis. Eindelijk een product waarmee u uw muziek rechtstreeks van uw favoriete apparaten naar uw luidsprekers in huis kunt streamen. De VSSL A.3 verbindt maximaal 3 zones met uw audiosysteem thuis, waardoor u de vrijheid heeft om elke app op elk apparaat te gebruiken om audio binnen die 3 zones af te spelen. U kunt drie verschillende apparaten tegelijkertijd naar drie verschillende nummers in drie verschillende zones laten luisteren of tegelijkertijd van hetzelfde nummer in alle drie de zones genieten.

De VSSL A.3 is bijvoorbeeld ideaal in combinatie met de speakers van TruAudio.

€1999

Ervaar VSSL in onze showroom

VSSL A.6

VSSL 1.6 wificomplete

We leven in een wereld waar het streamen van muziek de handigste manier is om te genieten van de audio waar we van houden. Maar we willen niet alleen beperkt zijn tot het luisteren naar onze streaming audio op onze apparaten. De VSSL A-serie brengt je streaming muziek in huis. Eindelijk een product waarmee u uw muziek rechtstreeks van uw favoriete apparaten naar uw luidsprekers in huis kunt streamen. De VSSL A.6 verbindt maximaal 6 zones met uw audiosysteem thuis, waardoor u de vrijheid hebt om elke app op elk apparaat te gebruiken om audio binnen die 6 zones af te spelen. U kunt zes verschillende apparaten tegelijkertijd naar zes verschillende nummers in zes verschillende zones laten luisteren of tegelijkertijd van hetzelfde nummer in alle zes zones genieten.

VSSL is een ideale combinatie met bijvoorbeeld TruAudio luidsprekers.

€3499

Ervaar VSSL in onze showroom