TruAudio in-room luidsprekers

TruAudio satelliet en boekenplank luidsprekers zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met de beste materialen.

TruAudio SAT3

Deze miniatuur satellietluidsprekers hebben een diameter van slechts 4 inch en geven je een levensecht geluid zonder de dozen. De nieuwe SAT3 beschikt over TruAudio akoestische normen met de meest veelzijdige houder die is ontworpen voor dit type luidspreker. Deze nieuwe houder bevestigt de luidspreker met een krachtige magneet waarmee u deze luidspreker in vrijwel elke richting efficiënt kunt richten voor een betere dekking van het geluidsbeeld. Deze compacte luidspreker produceert een verbluffend geluid, met een ongeëvenaard vermogen in deze klasse van luidsprekers. De SAT3-satelliet heeft een zeer efficiënte driver voor een uitstekende akoestische weergave. Geen enkele andere satellietluidspreker combineert de veelzijdigheid en het installatiegemak met zulke hoogwaardige componenten.

Deze speakers zijn ideaal in combinatie met de VSSL A.1, A.3 en A.6.

€189
€289 (centerspeaker)

Ervaar deze luidspreker in onze showroom

TruAudio CT-4 boekenplankspeaker

De CT-4 is een echte high-end mini-monitor die dynamisch geluid levert aan uw woonkamer, slaapkamer, thuisbioscoop of kantoor. De CT-4 zal indruk maken op de meest veeleisende muziekluisteraar en brengt tegelijkertijd de dynamische impact die nodig is voor thuisbioscoopgebruik. . Combineer ze voor een ultieme theaterervaring met een van TruAudio’s fantastisch aangedreven subs.

Deze speakers zijn ideaal in combinatie met de VSSL A.1, A.3 en A.6.

€319

Ervaar deze luidspreker in onze showroom

TruAudio B23 premium boekenplankspeaker

Hetzelfde geweldige B23-geluid in een nieuwe vormfactor. De B23 boekenplankluidsprekers zijn gemaakt van materiaal van dezelfde kwaliteit, drivers en tweeters als onze huidige B23-luidsprekerlijn. Elke boekenplank is voorzien van een titanium diafragma draaibare tweeter en een 6,5 inch carbon fiber mid-bass driver. Combineer ze voor een ultieme theaterervaring met een van TruAudio’s fantastisch aangedreven subs.

Deze speakers zijn ideaal in combinatie met de VSSL A.1, A.3 en A.6.

€1224

Ervaar deze luidspreker in onze showroom