Dé oplossing voor uw wifi probleem?

Wij horen u denken, alwéér zo’n oplossing. Met 1001 wifi producten op de markt is het bijna onmogelijk om door de bomen het bos nog te zien. Een grote kans dat uw tafel al vol ligt met aangekochte ´oplossingen´ zoals routers, powerline adapters en wifi versterkers. En dit terwijl het wifi netwerk met de dag belangrijker wordt. Hoe zou het zijn om een definitieve oplossing  voor uw wifi probleem te hebben?

Netflix loopt vast en internetten in de tuin is onmogelijk

Steeds meer mensen maken gebruik van apparaten die via wifi verbonden worden met het internet. In ieder huishouden is wel een smartphone, tablet, iPad, televisie, Sonos of een mediaspeler te vinden.

  • Netflix loopt vast
  • Streamen van muziek hapert
  • Verschillende wifi netwerken in huis waardoor telkens geswitched moet worden tussen verschillende netwerken
  • Modem moet vaak opnieuw opgestart (‘gereset’) worden

Om deze apparaten goed te laten werken is een goed wifi netwerk van belang. Hiervoor zijn verschillende producten zoals wifi routers, wifi versterkers of bijvoorbeeld powerline adapters te koop. Maar wat is nu de beste oplossing voor úw situatie?

Hoe fijn zou het zijn als u overal in huis goed wifi zou hebben?

Overal in huis én in de tuin gebruik kunnen maken van wifi, dat is de drijfveer van wificomplete. Hoe fijn zou het zijn om overal door huis te kunnen lopen zónder telkens te moeten switchen tussen verschillende wifi netwerken? (soms zelfs switchen tussen wifi en mobiel internet)

Dat al uw apparaten naadloos met elkaar kunnen verbinden, netflix niet meer vastloopt en streamen van uw favoriete muziek niet meer hapert. Hoe fijn zou dat zijn?